Nederlandse wateroplossingen:

Gemakkelijk te vinden op één locatie. Betrouwbaar, snel én vergelijkbaar.

Zoek je oplossing

WaterWindow

Op 28 & 29 juni tijdens de finish van de Volvo Ocean Race zal in het Zuiderstrandtheater het congres: ‘Ocean Summit The Hague – Future of the Oceans’ gehouden worden. Een exclusief internationaal evenement over vele innovatieve ontwikkelingen voor het behoud en duurzaam gebruik van onze oceanen. Het event is voor wetenschappers, overheid, NGO’s, de particuliere sector maar ook de zeilers, avonturiers, start-ups en young professionals. Dit alles om het doomscenario rondom onze wateren om te buigen naar een gezonde omgeving.

Sprekers

Verschillende bijzondere gasten verschijnen op het podium. De negen break-out sessies zijn zo opgezet dat het publiek specifieke informatie krijgt en geeft. De sessies gaan onder meer over zero-emission shipping, restoring nature, plastic soup, nature based innovations, sharing platforms en renewably energy. Het tweedaagse congres geeft podium aan ondermeer: Kapitein Charles Moore, hij maakte het verminderen van plastic in zee zijn levensdoel, toen hij zich in 1999 realiseerde dat er meer kilo plastic dan plankton drijft. Astronaut en ambassadeur van de aarde André Kuipers, geeft een blik op onze blauw planeet. Wendy Schmidt, president van de Schmidt Family Foundation evenals onze minister van Infrastructuren en Water, Cora van Nieuwenhuizen en Karmenu Vella, de Europese Commissaris Milieu, Visserij en Maritieme zaken onderbouwen hun gezamenlijke inspanningen. Bekijk het volledige programma hier.

Break out session met WaterWindow

WaterWindow participeert in de Break Out sessie over het delen van kennis en oplossingen. Laat jouw ervaring ook spreken en kom naar het episch centrum van de zeilsport eind juni.  Meld je aan via de website, met de code OSTSWM2!