Waterwindow header image

Succesfactoren voor innovatiebelemmeringen

Om het hoofd te kunnen bieden aan zeespiegelstijging, neerslagintensiteit en klimaatverandering zijn nieuwe innovaties belangrijker dan ooit. Helaas bereiken niet alle nieuwe ideeën en innovaties de markt of gebruiker en wordt niet alle potentie benut. Waarom de het ene idee wel een innovatie wordt, terwijl andere ideeën stranden hangt af van vele factoren. Vaak is de oorzaak te vinden in specifieke belemmeringen. Tegelijk zorgen bepaalde succesfactoren dat deze belemmeringen kunnen worden overwonnen. 

“Als professional die met innovatie belemmeringen worstelt wil je graag weten of er ook een succesfactor voor jouw belemmering is. En wie je daarbij kan helpen.”

Leren van innovatiesuccessen

Sinds kort delen  professionals effectieve succesfactoren waarmee zij hardnekkige belemmeringen weg hebben genomen in de online etalage van WaterWindow. Zo zijn succesfactoren ook voor andere professionals gemakkelijk online te vinden. Dat is prettig, want als een innovator een specifieke belemmering wegneemt kunnen andere professionals hiervan leren, peer-to-peer.

Want als je als professional met vergelijkbare belemmeringen worstelt wil je graag weten of er ook een succesfactor voor jouw belemmering bestaat. En wie je daarbij kan helpen..

Hoe dat kan?  Het is vooral belangrijk om de succesfactoren snel te kunnen vinden. En dat kan u. De meeste belemmeringen zijn namelijk niet geheel uniek, maar komen in onderling vergelijkbare situaties voor.   Dan moet je vooral wetentegen welke belemmering jij oploopt. Vaak is dat wel bekend, maar lastig te duiden. 

Zoeken

Wil je weten welke succesfactor bij jouw belemmering past? Neem dan deze stappen. 

 

Slim delen is slim leren

Heb jij een belemmering geheel of gedeeltelijk weggenomen?   Doe dan mee en deel jouw innovatiesucces met andere professionals. Jouw ervaringen helpen anderen om vergelijkbare belemmeringen weg te nemen. 

Herken jouw innovatiebelemmering

Heb jij belemmeringen die succes in de weg staan overwonnen?  Deel dan jouw ervaringen online met anderen.
Weten hoe jij kan bijdragen?

Doe dan de test:

Maak van jouw hinderpaal een poolstok

 Samen werken we aan een gezond, veilig en toekomstbestendig Nederland

Feedback